Κυκλοφόρησαν όλες οι εκδόσεις μας του 2016 για την Αθήνα!

 


Κυκλοφόρησαν όλες οι εκδόσεις της City Contact για το 2016 στην Αθήνα! Ξεκινώντας από το Athens Map  & Athens by Metro & Tram και συνεχίζοντας με το Athens Chinese Map, Athens Russian MapAthens GastronomyGlyfada & Riviera Map και Athens Nightlife.  


                                                                                                       final2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Athens map: Ένας πολύ εύχρηστος χάρτης του κέντρου της Αθήνας αλλά και του ιστορικού κέντρου. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για τους τουρίστες καθώς μπορούν αν βρουν βασικές πληροφορίες για την πόλη της Αθήνας, λίστα ξενοδοχείωναλλά και τον χάρτη της Αττικής. Ξεφυλλίστε εδώ το Athens Map June 2016.

 


Athens by metro & tram: Ο συγκεκριμένος χάρτης είναι εξαιρετικά χρήσιμος για έναν τουρίστα που έρχεται πρώτη φορά στην πόλη της Αθήνας καθώς περιέχει χάρτη διαδρομών Metro & Tram αλλά και χάρτη του ιστορικού κέντρου της πόλης. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα Μ.Μ.Μ.(μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ & προαστιακός σιδηρόδρομος) όπως επίσης σημαντικές πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος που βρίσκονται κοντά σε σταθμούς του μετρό. 

Ξεφυλλίστε εδώ το Athens by metro & tram  June 2016.

 

 

Athens Chinese map: Ένας πολύ εύχρηστος χάρτης του κέντρου της Αθήνας αλλά και του ιστορικού κέντρου στην κινέζικη γλώσσα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για τους Κινέζους τουρίστες καθώς μπορούν αν βρουν βασικές πληροφορίες για την πόλη της Αθήνας, λίστα ξενοδοχείων αλλά και τον χάρτη της Αττικής. Ξεφυλλίστε εδώ το Athens Chinese Map 2016.

 


Athens Russian map: Ένας πολύ εύχρηστος χάρτης του κέντρου της Αθήνας αλλά και του ιστορικού κέντρου στην ρώσικη γλώσσα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για τους Ρώσους τουρίστες καθώς μπορούν αν βρουν βασικές πληροφορίες για την πόλη της Αθήνας, λίστα ξενοδοχείων αλλά και τον χάρτη της Αττικής. Ξεφυλλίστε εδώ το Athens Russian Map 2016.

 


 Athens Gastronomy map: Για τους λάτρεις του καλού φαγητού αλλά και για τους τουρίστες που θέλουν να δκιμάσουν ελληνικές συνταγές αυτός ο χάρτης θα φανεί πολύ χρήσιμος. Ο λόγος είναι γιατί εμπεριέχει πληροφορίες μόνο για εστιατόρια της Αθήνας για όλα τα γούστα και τιμές. 

Ξεφυλλίστε εδώ το Athens Gastronomy Map 2016.

 


Glyfada & Riviera map: O χάρτης αυτός είναι σχεδιασμένος για να δώσει πληροφόρηση στους τουρίστες για τη Γλυφάδα και τα νότια προάστια της Αττικής. Μέσα σε αυτόν οι τουρίστες μπορούν να βρουν πληροφορίες για μαγαζία, ξενοδοχεία & άλλα σημεία ενδιαφέροντος στα νότια προάστια. 

Ξεφυλλίστε εδώ το Athens Glyfada & Riviera Map 2016.

 


Αthens Nightlife: Σε αυτό το χάρτη ένας τουρίστας που δεν γνωρίζει καλά την πόλη της Αθήνας, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με την νυχτερινή ζωή της πόλης & να βρει μπαράκια και μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας. Ξεφυλλίστε εδώ το Athens Nightlife Map 2016.

 
  • Διαφήμιση
  • Διαφήμιση
  • Διαφήμιση
  • Διαφήμιση
  • Διαφήμιση
  • Διαφήμιση
  • Διαφήμιση
  • Διαφήμιση
  • Διαφήμιση